+32 (0)14 76 23 94
NIEUWS

18.000 vellen per uur

Komori heeft in het Graphic Center Europe de nieuwste vellenoffsetpers GLX-840P gepresenteerd. Deze primeur werd bijgewoond door ruim 100 relaties, waaronder Komori klanten van AtéCé. De nieuwe pers (vellenformaat 750 x 1050 mm) kan maximaal 18.000 vellen per uur drukken bij enkel- of dubbelzijdige druk, ook wanneer het om zware substraten gaat.

Publicatie

Goed debuut Get Smart

Het Belgische AtéCé Team presenteerde zich – met support van collega’s uit Nederland – voor het eerst op Get Smart in Affligem. Dat was een goed debuut. Er werden veel waardevolle contacten gelegd met bestaande klanten. Get Smart was ook een uitstekende gelegenheid om AtéCé aan toekomstige relaties in België voor te stellen.

Fotoalbum

AtéCé Béter & Compléter

Er is een nieuwe AtéCé Béter & Compléter krant. Deze ABC krant is opnieuw een Benelux editie met nieuws van het Belgisch AtéCé Team – Filip Helsen en Frank Nevejans – over de ontwikkelingen van AtéCé op de Belgische markt. De ABC krant is gedrukt met Siegwerk LED UV inkten op een Komori GL840P drukpers op MultiDesign® Original White uit de collectie van Papyrus.

ABC krant

Opnieuw Fogra gecertificeerd

In ons eigen Converting Centre in Alkmaar confectioneren wij onder de merknaam PressClean wasdoekrollen. ‘Deze wasdoekrollen zijn Fogra gecertificeerd en onlangs is de certificering van PressClean Wet, PressClean White IQ en PressClean IQ opnieuw voor een periode van drie jaar verlengd. Dat houdt in dat de wasdoeken een vrijgave genieten voor het gebruik op drukpersen.

Nieuwsbericht

Frank Nevejans en Filip Helsen in dienst bij AtéCé Graphic Produc

Wij hebben twee Belgische collega’s aangenomen, die zich gaan richten op de verkoop en technische ondersteuning van grafische verbruiksmaterialen, CTP systemen, drukinkten en vernissen in België. Dat zijn Frank Nevejans en Filip Helsen. Wij wensen onze nieuwe collega’s veel succes en welkom bij AtéCé.

Nieuwsbericht Publicatie